- Triušienos juosmeninę dalį padalinkite į keturis kepsnelius. Tiesiog peiliu aplink apipjaukite mėsą ir nulaužkite stuburą. Kepsnelius apkepkite keptuvėje su sviestu. Pagardinkite druska, pipirais. Atidėkite.
- Svogūną supjaustykite kubeliais, morką ir česnako skiltelę griežinėliais. Pakepinkite morką su svogūnais keptuvėje su lydytu sviestu, baigiant kepti, sudėkite česnaką, kepkite dar minutę. Supilkite į daržoves konservuotus pomidorus, sudėkite triušienos kepsnelius, alyvuoges ir troškinkite uždengę ant silpnos ugnies 30 minučių. Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos, sudėkite žoleles, pagardinkite druska, pipirais.
- Patiekite troškintą triušieną su bulvių koše, pagardinta smulkintais laiškiniais česnakais. Skanaus!
Dėkojame bulviukose.lt už receptą!