- Kumpelių mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais ir pakepinkite keptuvėje su šaukšteliu sviesto. Supilkite vištienos sultinį, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite ant silpnos kaitros 30 minučių.
- Svogūną supjaustykite pusžiedžais, papriką plonomis juostelėmis. Kitoje keptuvėje su šaukštu sviesto pakepinkite pjaustytus svogūnus ir papriką. Baigiant kepti sudėkite smulkintą česnako skiltelę.
- Triušienai išsitroškinus į ją sudėkite kepintas daržoves, citrinos žievelę ir sultis, garstyčias, supilkite grietinėlę, pagardinkite druska, pipirais ir pavirkite nuo užvirimo kelias minutes.
- Prieš patiekiant įmaišykite sūrį ir krapus.
- Avižas užpilkite vandeniu ir palikite mirkti per naktį. Prieš verdant perplaukite, užpilkite švariu vandeniu, pasūdykite ir virkite kol jos suminkštės. Pagardinkite lydytu sviestu. Skanaus!
Dėkojame Bulviukose.lt už receptą!