- Triušį supjaustykite gabalėliais, apibarstykite druska, šviežiai maltais pipirais ir atidėkite į šalį.
- Ant vidutinio stiprumo ugnies, įkaitinkite didelę ir gilią keptuvę (arba troškinimo indą) su šlakeliu aliejaus.
- Triušio gabalėlius gerai apkepinkite iš visų pusių.
- Suberkite smulkintą česnaką ir šiek tiek apkepinkite, kol česnakas paskleis savo aromatą.
- Supilkite sultinį, baltąjį vyną ir džiovintą čiobrelį.
- Keptuvę uždenkite dangčiu ir leiskite troškintis apie 50 min.
- Po 50 minučių supilkite grietinėlę, sudėkite maskarponės sūrį ir kupiną šaukštą garstyčių.
- Jei reikia, pagardinkite druska ir šviežiai maltais pipirais.
- Viską išmaišykite ir leiskite dar pasitroškinti apie 10 minučių.
- Patiekite su makaronais, bulvių koše ar kitu garnyru bei nepamirškite salotų ar kitų daržovių.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame Svajojantis Olandas