1. Sumaišykite druską, susmulkinkite česnako skilteles, kelias čiobrelio šakeles ir rozmarino šakelę ir gerai įtrikite
triušio kumpelius. Indą uždengite plėvele ir palikite šaldytuve pasimarinuoti mažiausiai 12 val.
2. Nuo
triušio kumpelių gerai nuvalykite visus prieskonius, nusausinkite ir sudėkite į kepimo indą. Šalia suberkite 8 česnako skilteles, kelias šakeles čiobrelio ir rozmarino ir užpilkite ištirpdytais anties taukais.
3. Orkaitę įkaitinkite iki 120 C ir kepti 2,5 val. Iškeptus
triušio kumpelius, jei reikia, apskrudinkite keptuvėje. Taukus, kuriuose kepė mėsa, galima nukošti per sietelį į stiklainį ir laikyti šaldytuve kepimui.
4. Vytinto kumpio riekeles pakepinkite gerai įkaitintoje keptuvėje ir leisti atvėsti ant lentelės. Kai kumpis pasidaro traškus, su peiliu susmulkinti, kad gautųsi pabarstukai.
5. Sviestą ir grietinę ištirpinkite keptuvėje.
6. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Sugrūskite, supilkite ištirpintą sviestą su grietine (galima naudoti ir pieną), įdėkite krienus ir suberkite kumpio gabaliukus (truputį pasilikti pabarstyti lėkštėje). Viską gerai išmaišykite.
7. Patiekiant į lėkštę įdėkite košę, apibarstykite ją likusiais kumpio gabaliukais ir įdėkite triušį.