- Medinius iešmelius pamerkite į šaltą vandenį ir palaikykite 30 min.
- Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, medų, dižono garstyčias, džiovintus bazilikus ir raudonėlius, kajeno pipirus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.
- Į paruoštą marinatą sudėkite triušienos gabalėlius ir marinuokite ~ 30 min.
- Ant iešmelių pakaitomis maukite paprikos gabalėlius, pievagrybius ir triušienos gabalėlius. Kepkite ant grilio iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir mėsytė bus iškepus. O ruošiant namuose, vėrinukus apskrudinkite keptuvėje, sudėkite į kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.
- Patiekite su ryžiais. Skanaus!
Dėkojame Oditėlės blogui už receptą!