- Žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais. Nuplikykite verdančiu vandeniu. Žiedinio kopūsto žiedynus sudėkite į paruoštas kepimo formeles (jei nenorite porcijuoti, galite dėti į vieną didesnę kepimo formą). Sudėkite morkas, suberkite žirnelius.
- Šviežias triušienos mėsos juosteles supjaustykite. Mėsą išdėliokite į formeles, ant daržovių.
- Pagardinkite susmulkintais šviežiais krapais, pjaustytais pomidorais, pomidorų pesto ir pašaukite į iki 180 C įkaitintą orkaitę 20 minučių.
- Iškeptą patiekite su šviežiomis daržovėmis/salotomis/daigeliais.
P.S. Pasigedote druskos, pipirų? Pagardinkite pagal savo skonį. Man nereikia ;)
Sveiki ir gardūs linkėjimai nuo Rūtos iš "Lapino puota" virtuvės.
„Lapino puota“ – gudriems gurmanams!