Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos troškinys su pankoliais
ingredientai
200 g triušienos juosmeninės dalies mėsos
200 ml grietinėlės (10%)
Vidutinis pankolis
dalis poro
didesnė morka
kepimui Aliejaus
Druska ir pipirai
pateikimui Smulkintų svogūnų laiškų

Triušienos troškinys su pankoliais

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  • Mėsą supjaustome stambiais gabalėliais, pabartome druska, pipirais ir apkepame įkaitintame aliejuje.  Atidedame.
  • Porą ir morką supjaustome ratukais ir pakepame įkaitintame aliejuje. Pankolį supjaustome stambiais gabalėliais ir apkepame kartu su pankoliais.
  • Pas daržoves sudedame mėsą, maišydami pakepame keletą minučių, pilame grietinėlę ir troškiname uždengę apie 10min.
  • Pateikti su bulvių koše  apibarstę  smulkintais svogūnų laiškais.
  • Skanaus!

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Valgė spalvė. 

Atgal į receptų sąrašą