Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ TRIUŠIENA /
Triušienos troškinys su pankoliais
ingredientai
200 g
triušienos juosmeninės dalies mėsos
200 ml
grietinėlės (10%)
Vidutinis
pankolis
dalis
poro
didesnė
morka
kepimui
Aliejaus
Druska ir pipirai
pateikimui
Smulkintų svogūnų laiškų
Triušienos troškinys su pankoliais
45 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Mėsą supjaustome stambiais gabalėliais, pabartome druska, pipirais ir apkepame įkaitintame aliejuje. Atidedame.
Porą ir morką supjaustome ratukais ir pakepame įkaitintame aliejuje. Pankolį supjaustome stambiais gabalėliais ir apkepame kartu su pankoliais.
Pas daržoves sudedame mėsą, maišydami pakepame keletą minučių, pilame grietinėlę ir troškiname uždengę apie 10min.
Pateikti su bulvių koše apibarstę smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Valgė spalvė.
Atgal į receptų sąrašą