Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos troškinys su daržovėmis moliniame indelyje
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. triušienos mėsa (troškinti, kepti)
1 v.š. Miltai
2 v.š. Alyvuogių aliejus
1 vnt. Raudonoji paprika
1 vnt. didelis Svogūnas
1 skiltelės Česnakas
2 vnt. Švž. Bulvės
2 vnt. Švž. Morkos
200 ml. Grietinėlė (25 %)
150 ml. Sultinys
Žiupsnelis Druska
Pagal skonį Malti kvapnieji ir juodieji pipirai

Triušienos troškinys su daržovėmis moliniame indelyje

60 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Triušienos mėsą apkepkite keptuvėje su aliejumi ir šaukštu miltų. Kepkite apie 5 min.
  2. Paprikas supjaustykite ir sumaišykite su triušiena, taip pat išspauskite česnaką, sudėkite pipirus ir druską, dar viską apkepkite 5 min.
  3. Į vidutinio dydžio molinius indelius sudėkite smulkintas bulves, morkas, svogūnus. Ant viršaus sudėkite mėsą su paprika.
  4. Sultinį sumaišykite su grietinėle, jei turite įdėkite šviežių žolelių ir užpilkite tiušieną su daržovėmis, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 40 min. apie 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą