200 g | Lapino puotos triušienos juosmeninės dalies filė |
500 ml | kokosų gėrimo |
2 | morkos |
1 | obuolys |
2 | svogūnai |
250 g | pievagrybių |
žiupsnelis | druska, pipirai, laiškiniai česnakai |
apioca krakmolo sumaišyto su 50 ml vandens. (Tinka ir bulvių krakmolas) |
Ant kokosų aliejaus pakepinu svogūnus ir pievagrybius.
Ant triušienos beriu druska, pipirus, laiškinius svogūnus.
Praskirstau pievagrybius su svogūnais , po kelias minutes apkepinu triušieną iš abiejų pusių.
Pilu kokoso gęrimą, dedu smulkintas morkas, tarkuoju obuolį, beriu druską,
Uždengiu dangščiu ir troškinu 30 min.
Sumaišau šukštą tapioca krakmolo su vandeniu ir pilu į troškinį ir dar patroškinu atidengus dangtį 20 min. kol nugaruoja ir sutirštėja.
Skanaus.