Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos suktinukas su daržovėmis
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. triušienos užpakaliniai kumpeliai
1 vnt. Paprika
1 vnt. Pomidorai
Pagal skonį Svogūnų laiškai su galvomis
Pagal skonį Krapai
Pagal skonį Petražolės
Pagal skonį Čili pipiriukai
Šlakelis Aliejus
Pagal skonį Pipirai
Pagal skonį Druska

Triušienos suktinukas su daržovėmis

60 min.
4-6 porcijos
Gaminimas
  1. Išimkime kauliukus iš triušienos užpakalinių kumpelių, mėsą pamuškite mėsos plaktuku, kad šį paplonėtų ir pamarinuokite pipirais, druska bei petražolėmis.
  2. Toliau susmulkinkite daržoves - papriką, pomidorą, svogūno laiškus ir jų galvutes, dėkite krapus, čili pipiriukus, druską, pipirų ir viską patroškinkite keptuvėje.
  3. Kai įdaras atvės imkite iš šaldytuvo mėsą, dėkite įdarą ir viską gerai suvyniokite, jei norite susmeikite segtukais, kad tvirčiau laikytųsi.
  4. Ir dėkite kepti į keptuvę. Kiek apkepus, dar pašaukite keliasdešimčiai minučių į įkaitintą 180 C laipsnių orkaitę. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą