- Triušienos kumpelį padalinkite į kelias dalis. Pamuškite mėsą per užklotą maistinę plėvelę ir pabarstykite druska bei pipirais.
- Įdarui susmulkinkite morką, svogūną, česnako skiltelę. Viską pakepinkite.
- Ant kiekvieno išmušto triušienos gabalėlio krašto dėkite įdaro ir susukite suktinuką. Sutvirtinkite mediniu iešmeliu.
- Suktinukus apvoliokite miltuose ir apkepinkite karštame aliejuje iš visų pusių.
- Puode užvirinkite truputį vandens. Į verdantį vandenį dėkite suktinukus ir virkite apie 15 min. Vandens turi būti tiek, kad vos apsemtų suktinukus.
- Padažui susmulkinkite svogūną, pomidorus ir pievagrybius. Į masę dėkite miltus ir išmaišę pakepinkite aliejuje. Toliau po truputį maišydami pilkite sultinį nuo suktinukų, dėkite grietinę ir pomidorų padažą.
- Gautą padažą pilkite ant suktinukų ir troškinkite apie 15 min iki padažas sutirštės.
- Suktinukus patiekite su bulvių koše. Skanaus!
Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!