- Imame puodą, pilame vandens, dedame triušienos užpakalinius kumpelius, beriame druskos, keletą pipirų žirnelių ir lauro lapelių. Įmetame nuluptą svogūną ir česnako skilteles. Statome ant ugnies ir verdame apie 1 valandą.
- Po valandos išimame triušienos kumpelius, nukošiame sultinį. Sultinį atgal pilame į puodą, sudedame nuo kauliukų nuimtą ir susmulkintą triušieną.
- Dedame supjaustytą žiedinį kopūstą ir verdame apie 10min. Tada pilame grietinėlę, dedame žaliuosius žirnelius, marinuotą imbierą. Sriubą paverdame dar 5min. Išjungiame.
- Sudedame vermišelius, smulkintus krapus. Paragaujame, jeigu reikia įberiame druskos ir pipirų. Paliekame pastovėti 10min.
- Skanaus!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė