200 g | triušienos juosmeninės dalies filė |
160 g | morkų |
1 didelis | svogūnas |
250 g | kalafioro |
1 | daržovių sultinio kubelis |
Krapai | |
Druska | |
“Chimi churi” prieskoniai | |
kepimui | aliejaus |
1. Užvirti pasūdytą vandenį ir sudėti gabaliukais pjaustytą mėsą. Pavirti apie 20min.
2. Smulkiai supjaustyti svogūną, morkas supjaustyti griežinėliais ir pakepinti su šiek tiek aliejaus.
3. Mėsai išvirus, nupilti vandenį.
4. Užvirti norimą kiekį vandens. Šiek tiek pasūdyti (jeigu kubelis kurį naudojate yra be druskos), įmesti sultinio kubelį, suberti prieskonius, krapus.
5. Į verdantį sultinį sudėti mėsą, kepintas daržoves bei gabaliukais pjaustytą kalafiorą.
6. Viską pavirti ant silpnos ugnies apie 10min.
7. Sriubą siūlau skanauti su šviežia duona.
Už receptą dėkojame Rožinis avokadas