Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos sriuba su daržovėmis
ingredientai
200 g triušienos juosmeninės dalies filė
160 g morkų
1 didelis svogūnas
250 g kalafioro
1 daržovių sultinio kubelis
Krapai
Druska
“Chimi churi” prieskoniai
kepimui aliejaus

Triušienos sriuba su daržovėmis

45 min.
4 asmenims
Gaminimas

1. Užvirti pasūdytą vandenį ir sudėti gabaliukais pjaustytą mėsą. Pavirti apie 20min.
2. Smulkiai supjaustyti svogūną, morkas supjaustyti griežinėliais ir pakepinti su šiek tiek aliejaus.
3. Mėsai išvirus, nupilti vandenį.
4. Užvirti norimą kiekį vandens. Šiek tiek pasūdyti (jeigu kubelis kurį naudojate yra be druskos), įmesti sultinio kubelį, suberti prieskonius, krapus.
5. Į verdantį sultinį sudėti mėsą, kepintas daržoves bei gabaliukais pjaustytą kalafiorą.
6. Viską pavirti ant silpnos ugnies apie 10min.
7. Sriubą siūlau skanauti su šviežia duona.

 

Už receptą dėkojame Rožinis avokadas

Atgal į receptų sąrašą