- Į dubenį sudėkite smulkintą triušieną, maltus džiūvėsėlius, suberkite raudonėlius, supilkite vorčesterio padažą, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išminkykite.
- Padažui: svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies apie 2 minutes. Sudėkite griežinėliais pjaustytus pievagrybius, kepkite keletą minučių tol, kol suminkštės, tuomet supilkite grietinėlę, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir troškinkite keletą minučių. Padažui sutirštėjus, išjunkite ugnį, sudėkite krapus ir išmaišykite.
- Paruoštą faršą padalinkite į 4 dalis ir suformuokite per visą delną plonus šnicelius. Apvoliokite išplaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose. Kepkite keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
- Patiekite su pievagrybių padažu ir mėgstamu garnyru. Skanaus!
Dėkojame Oditelės blogui už receptą!