- Likusią nuo troškinio triušienos mėsą susmulkiname ir dedame į dubenį. Į mėsą dedame majonezo arba kreminio sūrio, smulkintų džiovintų abrikosų, pistacijų, beriame druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišome.
- Sviestą ištirpiname. Imame vieną filo tešlos lakštą, tepame sviestu, dedame kitą lakštą, tepame sviestu ir taip susluoksniuojame 3-4 lakštus. Ant tešlos krašto dedame įdaro ir susukame suktinuką. Iš šio kiekio produktų išeina keturi suktinukai. Suktinukus apkepiname keptuvėje su aliejumi iš visų pusių kol gražiai apskrunda.
- Tada dedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje 170 laipsnių karštyje apie 15-20min.
- Skanaus Jums linki Aurimėlis!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė