- Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite aliejumi įkaitintoje keptuvėje apie minutę.
- Tuomet juos praskirstykite ir sudėkite šiek tiek druska ir pipirais įtrintus triušienos gabaliukus.
- Apkepinkite triušieną iš abiejų pusių po 5–8 min.
- Supilkite vyną ir patroškinkite 5–10 min. Tuomet supilkite sultinį ir ant silpnos ugnies triušieną troškinkite apie 2 val. Jei sultinys bei vynas išgaruotų, pilkite daugiau sultinio ar vandens.
- Triušienai išsitroškinus, atskirkite mėsą nuo kaulo ir plėšytus gabalėlius sudėkite atgal į keptuvę.
- Supilkite pomidorų pastą, konservuotus pomidorus ir įberkite druskos, pipirų. Viską patroškinkite dar 10–15 min.
- Tuo tarpu išvirkite kiaušininius makaronus ir juos patiekite su triušienos ragu. Skanaus!
Dėkojame Kruopytės virtuvė už receptą!