- Triušieną supjaustykite mažais gabaliukais, pabarstykite druska, pipirais, įspauskite 1 skiltelę česnako ir viską gerai išmaišykite.
- Tuomet viską pakepinkite aliejuje apie 5-7 minutes ir tada užpilkite verdančiu vandeniu, kad gerai apsemtų. Troškinkite mėsą ant silpnos ugnies, kol ši bus minkšta.
- Kai nebeliks vandens, įpilkite truputį aliejaus, suberkite pjaustytus svogūnus, pakepkite kelias minutes, tada berkite tarkuotas morkas ir kepkite, kol morkos suminkštės.
- Berkite žirnelius, įspauskite česnako skiltelę ir viską dar pakepinkite kelias minutes.
- Ryžius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį (1 dalis ryžių : 2 dalys vandens) ir virkite 9 minutes. Išjunkite ir uždengtus dangčiu ryžius palikite pastovėti dar 5-7 minutes.
- Galiausiai ryžius dėkite į keptuvę su mėsa ir daržovėmis, pabarstykite druska, pipirais, šiek tiek įdėkite mėgstamų prieskonių, suberkite smulkintus žalumynus ir viską pakepinkite 1 minutę.
- Valgykite su mėgstamomis salotomis. Skanaus!
Dėkojame Jelenos blogui už receptą!