250 g. | šviežios smulkintos triušienos |
0,5 stiklinės | maltų džiuvėsėlių |
kelios | smulkintos šviežių petražolių šakelės |
1 vnt. | kiaušinis |
pagal skonį | druskos ir maltų pipirų, |
0,5 vnt. | svogūno |
Sriubai: | |
1 vnt. | poro |
2 skiltelės | česnako |
2 vnt. | bulvių |
1 | morka |
2 l. | daržovių sultinio |
130 g. | špinatų lapų |
0,5 stiklinės | kuskuso |
Maltinukams visus produktus sumaišykite, įberkite druskos ir pipirų. Išminkykite ir darykite nedidelius maltinukus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite gerai maltinukus . Puode nesvylančiu dugnu įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkintus porus ir česnakus, kol pradės porai minkštėti.Sudėkite smulkintas morkas ir dar kelias minutes pakepkite. Berkite smulkintas bulves ir užpilkite sultiniu. Užvirus sultiniui ir pavirus 10 min. sudėkite maltinukus ir virkite, kol maltinukai išvirs. Suberkite kuskusą ir smulkintus špinatus, pavirkite 5 min. , išjunkite viryklę ir leiskite skoniams susijungti.