400 g | Lapino puota triušienos juostelių |
2 vnt. | svogūnų |
2 skiltelių | česnako |
1 | kiaušinio |
1 | morkos |
pusės | paprikos |
pusės | cukinijos |
1 v.š. | miltų |
100 ml | grietinėlės |
100 g | tarkuoto sūrio |
žiupsnelio | Druskos/pipirų |
Sumalame triušienos juosteles, vieną svogūną ir česnako skilteles.
✨Į maltą mėsą dedame druskos, pipirų ir kitų mėgiamų prieskonių, mušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome.
✨Smulkiai supjaustome svogūną, papriką, sutarkuojame morką ir cukiniją.
✨Daržoves šiek tiek apkepiname keptuvėje, dedame nepilną šaukštą miltų, gerai išmaišome, pilame grietinėlę, beriame druskos, pipirų ir maišome kol sutirštės.
✨Iš maltos mėsos formuojame paplotėlius, dedame į kepimo indą, ant viršaus dedame
kepintas daržoves.
✨Kepimo indą uždengiame folija ar dangčiu ir kepame 180C ~30min.
✨Po 30 min. nuimame foliją, ant maltinukų dedame sūrį ir dar kepame 180C ~15min.
Už receptą dėkojame Liežuvis food.