500 g | smulkintos triušienos LAPINO PUOTA |
1 | kiaušinio |
2 v.š. | manų kruopų |
1 | didelio svogūno |
2 skiltelių | česnako |
50 g | saulėje džiovintų pomidorų |
žiupsnelis | Druskos, pipirų, mairūno, saldžios paprikos miltelių |
Truputį | miltų apmaišytų su sezamo sėklomis maltinukų apvoliojimui |
kepimui | Aliejaus |
Grikių garnyrui reikės: | |
200 g | grikių |
1 | morkos |
1 | svogūno |
1 | paprikos |
1 | saliero stiebo |
2 skiltelių | česnako |
1 l | vandens |
100 g | pomidorų pastos |
Žiupsnelio | Druskos, pipirų, čiobrelio, lauro lapelių, pipirų žirneliais |
Smulkinta triušiena yra viena mėgstamiausių ir dažnai karaliaujančių mėsų mano virtuvėje. Aukštos kokybės maltą triušieną renkuosi iš Lapino puota – ačiū jiems!
Gamybos eiga:
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė