2x250 g. | Lapino puota švž. triušienos mėsa (troškinti, kepti) |
150 g. | Kiaulienos lašiniai |
1 vnt. | Kiaušinis |
2 riekės | Batonas |
100-150 ml. | Grietinėlė |
1 vnt. | Svogūnas |
2 skiltelės | Česnakas |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
Pagal poreikį | Lydytas sviestas |
Pagal poreikį | Petražolės |
Baltam padažui: | |
2 v.š. | Miltai |
200 ml. | Naminis sultinys |
100 ml. | Pienas |
1 v.š. | Sviestas |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
Spanguolių padažui: | |
1 stiklinė | Šviežios spanguolės arba bruknės |
Pagal skonį | Cukrus |
Bulvių košei: | |
Pagal poreikį | Bulvės |
Pagal skonį | Grietinėlė |
Pagal skonį | Druska |
Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!