250 g | Lapino puotos smulkintos triušienos |
žiupsnelis | Druska, pipirai |
Pora saujų | špinatų |
2 skiltelės | česnako |
100 ml | grietinėlės (naudojau sojų) |
Raudonėliai | |
Ghee sviestas |
Faršas barstomas druska, pipirais, išspaudžiama viena skiltelė česnako. Formuojami kukuliai, kurie dedami į įkaitintą keptuvę su ghee sviestu.
Kol mėsa kepa, atskiroje keptuvėje įkaitinamas sviestas, dedama smulkiai pjaustyta česnako skiltelė, dedami špinatai. Pakepama kol špinatai sukrenta, barstoma druska, pilama grietinėlė. Viskas pamaišoma, barstomi raudonėliai. Iškepę kukuliai su padažu patiekiami su mėgstamomis kruopomis ar makaronais.
SKANAUS!
Už receptą dėkojame Tina gamina.