1 kg | Lapino puota maltos triušienos |
1 | svogūno |
1 skiltelės | česnako |
1 | kiaušinio |
50 g | manų kruopų |
1 v.š. | dižono garstyčių |
žiupsnelis | Druskos, pipirų |
1 a.š | džiovinto raudonėlio |
kepimui | aliejaus |
Troškiniui reikės: | |
1 | morkos |
1 | raudonojo svogūno |
2 | saliero stiebų |
2 skiltelių | česnako |
1 | mažos paprikos |
po 1 a.š. | baziliko, kumino, raudonėlio ir čiobrelio |
200 g | balto sauso vyno |
1 l | pomidorų sulčių |
kepimui | Aliejaus |
žiupsnelis | Druskos, pipirų, cukraus |
Salierų blyneliams reikės: | |
1 | saliero gumbo |
1 v.š. | miltų |
2 | kiaušinių |
Druskos, pipirų | |
kepimui | aliejaus |
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė