Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ TRIUŠIENA /
Triušienos kebabai
ingredientai
220 g
Lapino puotos triušienos mėsos
mėgiamų
salotų
lavašo
mėgiamo
sūrio
1 vnt.
svogūno
pagal poreikį
pomidorų
pagal poreikį
agurko
keletos šaukštų
majonezo
Triušienos kebabai
45 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
1. Paprieskuoniuojam mėsyte (prieskoniai,česnakas,šašlykų) paliekam 2val. tada apkepam ir supjaustom gabaliukais.
2. Lavašą ištepam majonezu,pritarkuojam
mėgstamo sūrio,pripjaustom svogūno,
pomidoro,agurko tada dedam salotų ir mėsyte.
3. Susukam ir kepam.
Už receptą ir nuotrauką dėkojam Laurai iš „Lapino puota“ virtuvės
Atgal į receptų sąrašą