Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos kebabai
ingredientai
220 g Lapino puotos triušienos mėsos
mėgiamų salotų
lavašo
mėgiamo sūrio
1 vnt. svogūno
pagal poreikį pomidorų
pagal poreikį agurko
keletos šaukštų majonezo

Triušienos kebabai

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Paprieskuoniuojam mėsyte (prieskoniai,česnakas,šašlykų) paliekam 2val. tada apkepam ir supjaustom gabaliukais.
2. Lavašą ištepam majonezu,pritarkuojam mėgstamo sūrio,pripjaustom svogūno,pomidoro,agurko tada  dedam salotų ir mėsyte.
3. Susukam ir kepam.
 
Už receptą ir nuotrauką dėkojam Laurai iš „Lapino puota“ virtuvės
Atgal į receptų sąrašą