Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos karis su ryžiais
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. Triušienos mėsos (troškinti, kepti)
100 g. Grietinėlės
Pagal skonį Sultinys
Pagal poreikį Miltai
1 vnt. Paprika
1 vnt. Morka
Pagal skonį Česnakai
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Pipirai
Pagal skonį Karis
Pagal poreikį Ryžiai

Triušienos karis su ryžiais

90 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Sviestą išlydykite įkaitintoje keptuvėje, sudėkite triušienos gabaliukus, juos apibarstykite 2 šaukštais miltų ir apkepkite kol gražiai apskrus.
  2. Kol triušiena kepa sutarkuokite smulkiai morkas, supjaustykite paprikas ir išspauskite česnaką.
  3. Sudėkite ant triušienos ir užpilkite sultiniu. Užberkite pipirų, druskos, kario ir troškinkite apie 1 valandą. Kad morkos ir paprikos susitroškintų.
  4. Grietinėlę užpilkite likus 10 minučių troškintis.
  5. Ryžius išvirkite ir patiekite su išsitroškinusiu kario troškiniu. Tobulai tinka su šviežiais pomidorais. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą