Triušieną pamirkyti piene. Taip ji suminkštės, nebeturės kvapo (nors aš jo ir taip nejaučiu, bet jautresnės uoslės žmonės sako, kad triušiena turi kitokį kvapą bei įprasta vištiena ar kiauliena).
✔️ Marinatą gaminkite iš aliejaus, česnako, citrinos sulčių, mėsos prieskonių mišinio, (papildomai dėkite rozmarino), druskos ir pipirų. Įtrinkite mėsą ir marinuokite mažiausiai 2 valandas.
✔️ Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
✔️ Suberkite daržoves. Šį kartą naudokite plonai pjaustytas morkas, svogūnus, Briuselio kopūstus (perpjaukite per pusę), žirnelius, šparagines pupeles. Galite naudoti ir kitokias mėgstamas daržoves.
✔️ Stiklinę 12% riebumo grietinėlės sumaišykite su šaukšteliu miltų, supylkite į keptuvę. Lengvai maišykite, kol padažas sutirštės ir padengs mėsą ir daržoves.
✔️ Patiekite su bulvių koše, bet galima ir su ryžiais ar kitokiu garnyru.