Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos ir mango salotos
ingredientai
1 prinokusio mango
1 raudonojo svogūno
250 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos (troškinti, kepti)
2 trumpavaisių agurkų
Gurmaniško majonezo „Mango Majo“
50 g sausų ryžių
mėgstamų salotų lapų
Aliejaus
1-2 skiltelių česnako
akmens druskos
juodųjų pipirų Tellicherry
pagal poreikį Citrinos tarkuotos žievelės
žiupsnelio saldžiosios paprikos

Triušienos ir mango salotos

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Ryžius išvirkite biriai.
  2. LAPINO PUOTOS šviežią triušieną sudėkite į indą, suberkite paprikas, smulkintus česnakus, užberkite akmens druskos bei juodųjų pipirų „Tellicherry“. Viską apšlakstykite aliejumi ir gerai išmaišykite. Dėkite mėsą į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite gana stiprioje kaitroje.
  3. Agurkus supjaustykite griežinėliais, mangą – kubeliais, raudonąjį svogūną – pusžiedžiais.
  4. Pasmulkinkite salotų lapų.
  5. Į dubenėlį atskiromis krūvelėmis dėkite ryžius, salotų lapus, mangus, agurkus, svogūną, keptos triušienos gabaliukus ir gardinkite majonezu. Viską apibarstykite tarkuota citrinos žievele.
  6. Skanaus!

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą