- Triušienos gabalėlius supjaustykite nedideliais gabalėliais, apibarstykite druska ir pipirais.
- Gerai įtrinkite prieskoniais.
- Ant vidutinės ugnies gerai įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi.
- Apkepinkite triušienos gabalėlius iš visų pusių ( apie 6-8 minutes ).
- Sumažinkite ugnį.
- Ten pat sudėkite tarkuotas morkas, smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką.
- Dar pakepinkite kelias minutes.
- Supilkite daržovių sultinį, grietinėlę ir sudėkite kreminį sūrį.
- Viską gerai išmaišykite.
- Leiskite pavirti.
- Suberkite šaldytus žirnelius.
- Taip virkite apie 15 minučių ant silpnos ugnies.
- Suberkite makaronus ir virkite pagal instrukcijas ( NEPERVIRKITE! ).
- Išjunkite ugnį ir leiskite sriubai pastovėti apie 20-30 minučių.
- Prieš patiekiant, dar kartą viską gerai išmaišykite, išpilstykite į lėkštes ir skanaukite.
Už receptą dėkojame Skrajojatis Olandas.