1 | cinamono lazdelės |
2 | gvazdikėlių |
1 | laurų lapo |
3 skiltelių | česnako |
1 šaukšto | raudonojo vyno acto |
1 l | vandens |
300 g | valytų nevirtų krevečių |
200 g | LAPINO PUOTA triušienos mėsos juostelių |
Žiupsnelio | šafrano |
1 šaukšto | šilto vandens |
2 šaukštų | majonezo |
300 g | ananaso |
150 g | vyšninių pomidorų |
1 vidutinio | mėlynojo svogūno |
5 šaukštų | konservuotų kukurūzų |
1 šaukšto | smulkintų svogūnų laiškų |
20 g | DŽIUGAS 24 mėn. brandinimo kietojo sūrio Delicate |
Žiupsnelio | druskos |
žiupsnelio | juodųjų pipirų |
1 saujos | kalendrų lapelių |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai