350 g. | Lapino puota švž. triušienos šonkauliukai |
350 g. | Lapino puota švž. triušienos juosmeninė dalis be šonklauliukų |
2 vnt. | Morkos |
0,5 l | Daržovių sultinys |
4 vnt. | Svogūnai |
1 vnt. (~2,5 kg) | Moliūgas |
4 vnt. didesnės | Bulvės |
Pagal skonį | Švž. Krapai |
2 saujos | Išmirkytų kvietinių kruopų |
Pagal skonį | Druska |
Pagal skonį | Pipirai |
Pagal skonį | Prieskoninės žolelės |
Pagal poreikį | Sojų padažas |
Šlakelis | Vorčesterio padažas |
2 skiltelės | Česnakai |
Rudens ponas - moliūgas. Visada svajojom ką nors iš jo pagaminti be sriubos, kilo įdėja jį išskaptuoti ir pripildyti skanaus troškinio ir dar viską troškinti jame. Avantiūra pasiteisino - buvo labai skanu!