70 g | Lapino puotos smulkintos triušienos |
20 g | bolivinės balandos |
Trečdalio | saldžios bulvės |
Saujelės | pilno grūdo (spagheti) makaronų |
Pusės | morkos |
kelių | žiedinio brokolio |
Išsiverdame bolivinę balandą ir ją atvėsiname. Į maltą triušieną įtarkuojame saldžiosios bulvės – neįtikėtina, kiek daug minkštumo ir sultingumo ji duoda! Sumaišome atvėsusias bolivinės balandos sėklas su triušiena ir saldžiąja bulve. Formuojame norimo dydžio kukulius ir dedame į garų puodą (galima virti, arba kepti orkaitėje). Garnyrui naudojau pilno grūdo makaronus ir garintas daržoves. Prie kukulių puikiai tiktų ir daržovių košė ar bet koks kitas Jūsu vaikučio mėgstamas garnyras. Mano dukrytė liko sužavėta spalvomis, čiupo tai vieną, tai kitą mažais pirščiukais ir pasičepsėdama ragavo