Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos file troškinys su pievagrybiais ir grietinėle
ingredientai
200 g. Lapino puotos triušienos juosmeninės dalies file
200 g pievagrybių,
300 ml grietinėlės ( 12 % )
1 - 2 vnt. svogūnų
žiupsnelis baltų ir juodųjų pipirų, druskos
žiupsnelis prieskoninių žolelių
kepimui aliejaus

Triušienos file troškinys su pievagrybiais ir grietinėle

40 min
3-4 porcijos
Gaminimas

Triušienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.

Keptuvėje su trupučiu aliejaus apkepinkite triušienos gabaliukus, sudėkite pjaustytą svogūną, kiek pakepinkite, sudėkite pjaustytus pievagrybius.

Galiausiai supylkite grietinėlę, pagardinkite druska, pipirais ir patroškinkite 5 - 7 min.

Troškinys pagamintas, o užtruksite vos 12 - 15 min.

Šį troškinį patiekite su lietiniais. Tumpai tariant - apsivalgymas. 

 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.

Atgal į receptų sąrašą