Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos čili troškinys su baltomis pupelėmis
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. smulkinta triušiena
1 vnt. Svogūnas
2-3 skiltelės Česnakas
1 v.š. Čili milteliai
Pagal skonį Druska
1 a.š. Džiovinti raudonėliai
1 v.š. Alyvuogių aliejus
2 puodeliai Sultinys
1 skardinė Smulkinti konservuoti pomidorai
1 skardinė Baltos pupelės
1 vnt. Šviežiai spaustos žaliosios citrinos sultys
Pagal skonį Juodieji pipirai
Pagal skonį Kalendrų lapeliai

Triušienos čili troškinys su baltomis pupelėmis

20 min.
2-4 porcijos
Gaminimas
  1. Aliejų įkaitinkite keptuvėje, sudėkite smulkintus svogūnus bei česnakus ir 1-2 minutes maišydami pakepkite. Suberkite čili miltelius, raudonėlius ir dar pora minučių pakepkite.
  2. Sudėkite maltą triušieną ir maišydami ją apkepkite (apie 3 minutes). Supilkite sultinį arba vandenį ir pakaitinkite apie 8 minutes. Supilkite nuplautas pupeles, konservuotus pomidorus, užvirkite ir uždengus pavirkite vis pamaišant apie 10 minučių, kol troškinys sutirštės.
  3. Nukelkite nuo ugnies, supilkite žaliosios citrinos sultis, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, patiekite pabarsčius kalendros lapeliais. Skanaus!

       Dėkojame Forellesreceptai.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą