Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triusienos blynai
ingredientai
2 vnt. Lapino puotos triušienos priekinių kumpelių
1/3 nedidelės cukinijos
3 šaukštai sumaltu lęšių iki miltų konsistencijos
2 šaukštai majonezo
2 kiaušiniai
3 skiltelės česnako
nedidelis pundelis krapų
pagal skonį druskos ir pipirų
aliejaus kepimui

Triusienos blynai

60 min.
2-4 asmenims
Gaminimas

Triušienos mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais.
Cukiniją sutarkuojame ir nuspaudžiame skystį.
Į dubenį dedame triušiena, cukinija, smulkintus česnakus, žalumynus, mušame kiaušinius, dedame druskos,pipirų, lęšių miltus,majonezą ir gerai išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame šaukštu masę. Kepame iš abiejų pusių, kol iškepa ir apskrunda.
Valgome su norimu garnyru.

 

 

Už receptą dėkojame Samčio 

Atgal į receptų sąrašą