2 vnt. | Lapino puotos triušienos priekinių kumpelių |
1/3 nedidelės | cukinijos |
3 šaukštai | sumaltu lęšių iki miltų konsistencijos |
2 šaukštai | majonezo |
2 | kiaušiniai |
3 skiltelės | česnako |
nedidelis pundelis | krapų |
pagal skonį | druskos ir pipirų |
aliejaus kepimui |
Triušienos mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais.
Cukiniją sutarkuojame ir nuspaudžiame skystį.
Į dubenį dedame triušiena, cukinija, smulkintus česnakus, žalumynus, mušame kiaušinius, dedame druskos,pipirų, lęšių miltus,majonezą ir gerai išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame šaukštu masę. Kepame iš abiejų pusių, kol iškepa ir apskrunda.
Valgome su norimu garnyru.
Už receptą dėkojame Samčio