- Gilesnėje keptuvėje ištirpdykite sviestą.
- Triušieną įtrinkite druska ir pipirais, dėkite į sviestą ir apkepinkite iš abiejų pusių kol paruduos.
- Supilkite grietinėlę, vandenį, dėkite lauro lapus ir kvapiuosius pipirus. Sumažinkite ugnį, uždenkite ir kaitinkite 15 minučių, mėsą kartais apversdami.
- Supilkite vyną ir suberkite smulkintas petražoles. Uždenkite, palikdami nedidelį tarpelį, ir kaitinkite ant žemos ugnies 35 minutes. Nepamirškite kartais triušieną apversti. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens.
- Kol triušiena troškinasi, išsikepkite morkas. Perpjaukite per pusę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite 180°C orkaitėje apie 20 minučių arba kol morkos suminkštės.
- Triušieną patiekite su grietinėlės padažu, keptomis morkomis ir šviežiais petražolių lapeliais. Nepamirškite taurės balto vyno. Skanaus!
Dėkojame Kitchenjulie.com už receptą!