400 g | Lapino Puota triušienos mėsos juostelės |
1 | kiaušinio |
5 v.š. | džiuvėsėlių |
1 v.š. | medaus |
1 v.š. | sviesto |
10 vnt. | mažų morkyčių |
6 vnt. | mažos bulvės |
Druska, pipirai, mėgstamos žolelės (naudojau čiobrelį) | |
Alyvuogių aliejus |
Bulves supjaustome kubeliais, uždedame prieskonius, užpilame aliejaus ir kepame orkaitėje apie 25 min. (kol gražiai apskrunda). Tuomet, supjaustome šiaudeliais morkas, apverdame (apie 5 min.) ir kepame keptuvėje, 10 min. su ištirpdintu sviestu bei medumi. Kol daržovės kepa, triušienos juosteles apibarstome prieskoniais, merkiame į kiaušinio plakinį, tada į džiuvėsėlius ir kepame, po 3 min. iš abiejų pusių.
30 min. patiekalas paruoštas! Skanaus!
Už receptą dėkojame Pirmą kartą skanaus.