200 g | Lapino puotos triušienos juosmeninės dalies filė |
250 g | virtų-nelukštentų krevečių |
2 v.š. | šaukštai sviesto (kepimui) |
Meksikietiškų ryžių paruošimui: | |
20 ml | aliejaus (kepimui) |
1 vnt. | morkos |
1/2 saujos | razinų |
1/2 | aitriosios paprikos |
pagal skonį | jalapeno |
1/2 | svogūno |
2 skiltelės | česnako |
1 a.š. | maltų kmynų |
120 g | ilgagrūdžių ryžių |
2 v.š. | pomidorų pastos |
400 ml | vandens |
pagal skonį | druskos ir pipirų |
Kartais taip norisi pabėgti nuo kasdienybės ir tiesiog keliauti, keliauti, keliauti… Ar pasiruošę į Meksikos virtuvę nukeliauti šiandieną? Gaminkite ryžius meksikietiškai, pagardindami švelniąja triušiena ir krevetėmis.
Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!