Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
TRIUŠIENA SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS IR MOLIŪGŲ UŽPILU
ingredientai
200 g triušienos mėsos (aš naudojau iš Lapino puota )
300-400 g sviestinio moliūgo
100 g perlinių kruopų
1 nedidelio poro
1 svogūno
1 morkos
2-3 skiltelių česnako
šiek tiek krapų (galima džiovintų arba šviežių)
1 kubelio sultinio
pagal skoni druskos bei maltų juodųjų pipirų
50-70ml 30proc. riebumo grietinėlės

TRIUŠIENA SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS IR MOLIŪGŲ UŽPILU

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Pasūdytame vandenyje išverdame perlines kruopas.
2. Į puodą dedame vidutinio dydžio pjaustytą kubeliais triušieną, moliūgą, sultinio kubelį, smulkintą svogūną, morką, porą, česnako skilteles, pilame vandenį (tiek, kad apsemtų). Verdame, kol išvirs mėsa ir moliūgas. Išvirus mėsai, triušienos gabaliukus išimame, o visą kitą sublenderiuojame. Gale įpilame grietinėlės, beriame krapus, bei paskaniname druska su pipirais, viską gerai permaišome.
3. Patiekiame: dedame kruopas, mėsą ir ant viršaus pilame užpilą.
 
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO. 
Atgal į receptų sąrašą