Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušiena su daržovėmis troškinta grietinėlės padaže
ingredientai
1 Lapino puota triušio
1 kg bulvių (naudojau Baby potatoes)
1 morkos
1 pastarnoko
2 svogūnų
4 skiltelių česnako
2 saliero stiebų
kelių mažų paprikėlių
žiupsnelis Druskos, pipirų, lauro lapelių, raudonosios paprikos miltelių, pipirų žirneliais
(triušienos apvoliojimui miltų
kepimui aliejaus
0,5 l sultinio
0,5 l grietinėlės

Triušiena su daržovėmis troškinta grietinėlės padaže

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Triušį supjaustome gabalais. Beriame druskos, pipirų, paprikos miltelių, pilame šlakelį aliejaus. Viską gerai išmaišome. Triušieną apvoliojame miltuose ir apkepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda.
  2. Bulves nuplauname ir dedame ant puodo dugno, tada sudedame triušieną, smulkintas daržoves, lauro lapelius ir pipirus žirneliais. Viską užpilame sultinio ir grietinėlės mišiniu. Dedame į 170 laipsnių karščio orkaitę ir troškiname apie 2val.

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

Atgal į receptų sąrašą