1. Triušieną supjaustome juostelėmis, apibarstome druska bei pipirais, apvoliojame miltuose ir apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus. Išėmus mėsą į tą patų aliejų suberiame šaldytų daržovių mišinį ir taip pat šiek tiek apkepiname.
2. Pusžiedais supjaustome svogūną, susmulkiname česnaką ir dedame į troškinimo indą, tada ant viršaus sudedame kepintas daržoves ir mėsą.
3. Vandenį, grietinėlę ir nat. jogurtą sumaišome atskirame inde, beriame druskos, pipirų, džiovintų petražolių. Gautu skysčiu užpilame mėsą su daržovėmis, kad apsemtų.
4. Troškiname iki 200laip. įkaitintoje orkaitėje apie 35-40min. Troškinimo gale (likus maždaug 5min) apibarstome tarkuota mozzarella.
SKANAUS
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.