Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušiena su apelsinais
ingredientai
500 g Lapino puotos užpakaliniai kumpeliais
2 vnt. apelsinai
žiupsnelis pipirų ir druskos mišinio
žiupsnelis česnako granulių
žiupsnelis rozmarino
keletos bulvių
2 vnt. morkos

Triušiena su apelsinais

40 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
  1. Pipirų, druskos ir česnako granulių mišinį sumaišykite su išspaustomis apelsino sultimis.
  2. Šiuo marinatu įtrinkite šviežius triušienos kumpelius. Triušienos kumpeliuose padarykite įpjovimus ir įdėkite nedideliais gabaliukais pjaustyto apelsino.
  3. Marinuokite per naktį.
  4. Bulves supjaustykite ir pagardinkite druska, bulvių prieskoniais ir apšlakstykite aliejumi. Morkas taip pat supjaustykite mažesniais gabaliukais.
  5. Beliko paruoštas daržoves ir triušienos kumpelius sudėti į folijos "puodelius" (taip, kaip parodyta nuotraukoje).
  6. "Puodelius" uždenkite folija ir pastatykite kepti į orkaitę.
  7. Kepite 50 min., o vėliau atidengus dar pakepkite  10 - 15 min.
  8. Viskas. Patiekalas pagamintas.

 

 Už receptą ir nuotraukas dėkojame Gamink su Audrone!

Atgal į receptų sąrašą