Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Triušiena kokosų pieno padaže
ingredientai
250 g Lapino puotos triušienos juosmeninės dalies filė
150 g kokoso pieno (jei neturite, tiks grietinėlė)
pagal poreikį Raudonos ir žalios paprikos
pusė svogūno
pagal poreikį iberžolė, paprikos milteliai, čili prieskoniai, druska

Triušiena kokosų pieno padaže

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Mėsytę supjaustyti ir užmarinuoti su prieskoniais.
2. Keptuvėje šiek tiek apkepinti smulkiai pjaustytą svogūną, sudėti triušieną, užpilti kokoso pienu, uždengti ir palikti troškintis apie 10minučių.
3. Tuo tarpu smulkiai supjaustyti papriką ir sudėti į keptuvę, įberti prieskonių ir vis pamaišant troškinti dar apie 10 minučių.
4. Triušiena gaunasi labai minkšta. Galite patiekti su ryžiais, salotomis, makaronais ar bulvėmis.
 
 Už receptą dėkojame 5 produktams.
 
Atgal į receptų sąrašą