Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ TRIUŠIENA /
Triušiena kokosų pieno padaže
ingredientai
250 g
Lapino puotos triušienos juosmeninės dalies filė
150 g
kokoso pieno (jei neturite, tiks grietinėlė)
pagal poreikį
Raudonos ir žalios paprikos
pusė
svogūno
pagal poreikį
iberžolė, paprikos milteliai, čili prieskoniai, druska
Triušiena kokosų pieno padaže
45 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
1. Mėsytę supjaustyti ir užmarinuoti su prieskoniais.
2. Keptuvėje šiek tiek apkepinti smulkiai pjaustytą svogūną, sudėti triušieną, užpilti kokoso pienu, uždengti ir palikti troškintis apie 10minučių.
3. Tuo tarpu smulkiai supjaustyti papriką ir sudėti į keptuvę, įberti prieskonių ir vis pamaišant troškinti dar apie 10 minučių.
4. Triušiena gaunasi labai minkšta. Galite patiekti su ryžiais, salotomis, makaronais ar bulvėmis.
Už receptą dėkojame 5 produktams.
Atgal į receptų sąrašą