200 g | Triušienos juosmeninės dalies filė ,,Lapino puota” |
100 g | Kukurūzų krakmolas |
Ingredientai marinatui: | |
2 v.š. | Sojos padažas |
1,5 v.š. | Obuolių actas |
2 v.š. | Skystas medus |
2 v.š. | Maltas imbieras |
Ingredientai padažui: | |
5 v.š. | Sojos padažas |
2 v.š. | Obuolių actas |
2 v.š. | Cukrus |
5 v.š. | Vanduo |
2 v.š. | Kukurūzų krakmolas |
Gaminimas:
Sumaišyti visus marinato ingredientus ir apipilti mėsą, ją gerai išmaišyti ir palikti valandai pasimarinuoti. Marinuotas triušienos juosteles apvolioti krakmole ir dėti į įkaitintą aliejų. Apkepti, kol gražiai apskrus.
Padažo paruošimas:
Vandenyje išmaišyti krakmolą, tada supilti visus likusius padažo ingredientus. Viską supilti į kitą keptuvę ir maišant kaitinti, kol pradės virti. Kai padažas sutirštės, sudėti apkepintą triušieną ir viską gerai išmaišyti. Patiekti su ryžiais. Skanaus!
Už receptą dėkojame snapping_snack.