- Pirmiausiai pasiruoškite marintą, kad galėtumėte įtrinti mėsą: visus išvardintus ingredientus sumaišykite ir įtrinkite triušienos priekinius kumpelius. Palikite marinuotis mėsai apie 2 val.
- Griežinėliais supaustykite bulves, įdėkite žiupsnelį druskos, pagardinkite česnakiniu aliejumi ir palikite pastovėti apie 30 min.
- Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepinkite triušieną po kelias minutes iš abiejų pusių.
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
- Į kepimo indą sudėkite triušieną, o į tarpelius tarp triušienos priekinių kumpelių sudėkite saldžias bulves. Kepkite orkaitėje apie 30 min.
- Pasiruoškite padažą: išvardintus ingredientus kaitinkite keptuvėje, kol padažas ims tirštėti. Paruoštu padažu užpilkite kepamą triušieną su saldžiosiomis bulvėmis ir dar pašaukite į orkaitę 15 min.
- Baigiant kepti uždėkite keletą šakelių pomidorų, pagardinkite kedrinėmis pinijomis ir ant griliaus funkcijos orkaitėje dar pakepkite apie 5-7 min.
Gardūs linkėjimai iš UAB "Baltic Larus" virtuvės. Atradimai virtuvėje garantuoti!