1. Į įkaitintą keptuvę piltį aliejų ir apkepti apvoliotą miltuose triušieną.
2. Išimti iš keptuvės ir atidėti
3. Į keptuvę įmesti šaukštą sviesto ir pusžiedžiais pjaustytus svogūnus. Kepti, kol suminkštės.
4. Į keptuvę įdėti šaukštelį miltų ir apkepti kartu su svogūnais.
5. Sudėti visus likusius ingredientus.
6. Į keptuvę grąžinti triušį ir dar 30min. patroškinti.
Turėjau dar baravykų, kuriuos apkepiau svieste. Labai gerai derėjo! Plius petražolės ant viršaus
O bulvytes dariau kažkaip taip:
Kiekvieną mažytę bulvytę padalinau į 3-4 skrituliukus. Apviriau su druska. Tada kepiau 180 C orkaitėje su alyvuogių aliejumu. Po kažkiek laiko apipyliau dar aliejumi ir padidinau temperatūrą iki 190 C. O po dar kiek laiko padidinau iki 200 C. Kepimo laikas gavosi gana ilgas. Iškepus apibarsčiau druska.
Už receptą dėkojame Papipirink.