500 g | Lapino puotos triušienos juosmeninės dalies file |
1 a.š. | džiovinto mairūno |
1 a.š. | maltos rūkytos paprikos |
žiupsnelis | druskos |
pagal poreikį | aštraus saldžiarūgščio |
tešlai: | |
1 stiklinės | miltų |
1 stiklinės | šalto vandens |
1 a.š. | kepimo miltelių |
žiupsnelis | druskos ir cukraus |
salotoms: | |
1 vnt. | nedidelio šviežio kopūsto |
1 | raudonosios paprikos |
žiupsnelio | pjaustytų šviežių petražolių |
šlakelio | raudonojo vyno acto |
šlakelio | aliejaus |
žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
žiupsnelis | druskos |
Skanaus ;)
p.s. šiam kartui naudojau kvietinius miltus "self-raising", kuriuose jau yra kildančių medžiagų, todėl kepimo miltelių dėti nereikėjo.
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.