- Sutarkuokite morką. Supjaustykite porą pusgriežinėliais. Susmulkinkite grybus.
- Gabaliukais supjaustykite LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė, nemalkite.
- Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, dėkite porus ir morkas. Įberkite juodųjų pipirų, druskos, provanso žolelių. Daržoves reikia tik apkepti, neperkepkite. Apkepę išimkite ir atidėkite į šoną.
- Į keptuvę dėkite triušieną, įberkite juodųjų pipirų. Kai triušiena pabals suberkite pievagrybius. Įdėkite sviesto ir juodųjų pipirų.
- Užpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir dėkite špinatus, viską sumaišykite. Įberkite druskos. Apkepinkite, svarbu neperkepti.
- Apkepusį įdarą sudėkite į indą, lengvai atvėsinkite. Dėkite tepamo kreminio sūrio su voveraitėmis ir viską gerai išmaišykite.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai