Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Traškios ir neatsivalgomos ridikėlių salotos
ingredientai
2 saujų romaninių salotų lapų
1 saujelės Radicchio salotų lapų
2 saujų ridikėlių
1 kriaušės
5–6 šaukštų BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus
200 g LAPINO PUOTA triušienos mėsos juostelių
3-4 ančiuvių
1 šaukšto kaparėlių
2 česnako skiltelių
1 šaukštelio raudonojo vyno acto
1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo
1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo
žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska
20 g sūrio DŽIUGAS 24 mėn. brandinimo kietojo sūrio drožlėmis

Traškios ir neatsivalgomos ridikėlių salotos

20 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Į lėkštę sudėkite plėšytus romaninių salotų lapus. „Radicchio“ salotas pasmulkinkite peiliu. Dėkite pjaustytus ridikėlius ir kriaušę.
  2. Į ZYLE keptuvę pilkite 2 šaukštus BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus, sudėkite LAPINO PUOTA triušienos mėsos juosteles, kepkite iš abiejų pusių po 2 min., kol apskrus.
  3. Dubenėlyje sumaišykite smulkiai pjaustytus ančiuvius, kaparėlius, actą, KIKKOMAN sojų padažą ir DANSUKKER auksaspalvį sirupą.
  4. Triušieną pagardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su druska.
  5. Padažu apšlakstykite salotas ir sudėkite iškeptą triušieną.
  6. Pagardinkite DŽIUGO 24 mėn. brandinimo kietojo sūrio drožlėmis.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą