2 saujų | romaninių salotų lapų |
1 saujelės | Radicchio salotų lapų |
2 saujų | ridikėlių |
1 | kriaušės |
5–6 šaukštų | BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus |
200 g | LAPINO PUOTA triušienos mėsos juostelių |
3-4 | ančiuvių |
1 šaukšto | kaparėlių |
2 česnako | skiltelių |
1 šaukštelio | raudonojo vyno acto |
1 šaukšto | KIKKOMAN sojų padažo |
1 šaukšto | DANSUKKER auksaspalvio sirupo |
žiupsnelio | KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska |
20 g | sūrio DŽIUGAS 24 mėn. brandinimo kietojo sūrio drožlėmis |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai