Traškios cukinijos, įdarytos sultingu įdaru ir užkeptos sūriu
ingredientai
200 g |
LAPINO PUOTA triušienos mėsos juostelių |
6–7 šaukštų |
sojų padažo |
1 šaukštelio |
kalendros |
4 nedidelių |
cukinijų |
4 svogūnų |
laiškų galvučių |
2–3 skiltelių |
česnako |
1 didelės |
morkos |
300 g |
mėgstamų grybų (pvz.: rudųjų pievagrybių, „shitaki“) |
žiupsnelio |
juodųjų pipirų |
1 šaukštelio |
aštraus padažo |
Pusės stiklinės |
šaldytų žirnelių |
Pusės stiklinės |
virtų, troškintų lęšių |
3 šaukštų |
pomidorų padažo arališkas |
Kuokštelio |
laiškinių česnakų |
Žiupsnelio |
citrinos žievelės |
120 g |
tarkuoto mocarelos sūrio |
|
traškių jūros dumblių su vasabiu |
Mėgstamų |
žolelių |
kepimui |
Aliejaus |