- Kiaušinius išplakite, į juos įberkite druskos, pipirų.
- Miltus ir džiūvesėlius suberkite į atskirus indus.
- Triušieną supjaustykite gabalėliais arba juostelėmis. Jas apvoliokite miltuose, tada kiaušinių plakinyje ir džiūvesėliuose.
- Į keptuvę įpilkite aliejaus (taip, kad siektų bent pusę keptuvės) ir jam užvirus, sudėkite triušienos gabalėlius. Ugnį sumažinkite, abi puses kepkite po 7 minutes.
- Kadangi triušiena – pakankamai sausa mėsa, būtinas gardus padažas. Susmulkinkite česnaką, sudėkite artišokus, petražoles ir viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu. Į majonezą supilkite citrinos sultis, išmaišykite jį. Tuomet sudėkite ir susmulkintą mišinį. Viską vėl gerai išmaišykite.
- Iškepusią triušieną nusausinkite ant popierinių rankšluosčių ir patiekite su padažu. Skanaus!
Dėkojame Kruopytės virtuvė už receptą!